Soppboken : härliga soppor för fest och vardag Marie Törnblom

ISBN:

Published: 2014

Hardcover

156 pages


Description

Soppboken : härliga soppor för fest och vardag  by  Marie Törnblom

Soppboken : härliga soppor för fest och vardag by Marie Törnblom
2014 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 156 pages | ISBN: | 4.77 Mb

I Soppboken hittar du soppor för alla smaker och måltider. Soppor kan tillagas med några få, enkla ingredienser, eller många och mer påkostade. De kan göras lätta som en entré eller som en riktigt mättande middagsrätt. De kan serveras som huvudrätter kompletterade med nybakat bröd, någon röra eller strössel. Här hittar du härligt smakrika soppor för både fest och vardag! Varje soppa presenteras i bilder som både doftar och frestar.Det finns soppor som kan värma i vinterkylan eller svalka en het sommardag, soppor med vårens efterlängtade primörer eller tilltagade av höstens mustiga skördar.

Våra gårdar, skogar och sjöar ger oss också fantastiska ingredienser till läckra soppor med mycket doft och smak!I recepten används vispgrädde och mjölk, ofta blandat som gräddmjölk, och bara naturliga råvaror. Soppa kan passa alla, både stora och små middagsgäster, när favoritingredienserna serveras bredvid, som var och en kan lägga i sin egen soppskål, medan övriga ingredienser är mixade i buljongen.Soppboken ger också tips på goda tillbehör som passar fint till en soppmåltid, exempel enkla krustader, olivgifflar och oststicks.

Smaka dig fram till egna och familjens favoriter. Låt sedan recepten med hjälp av din egen smak och framförallt din fantasi, skapa ännu fler nya soppupplevelser!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Soppboken : härliga soppor för fest och vardag":


reachpsforum.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us